torstai 12. huhtikuuta 2012

RoPS jyräsi PS Kemin maan rakoon

Rovaniemen Palloseura otti maukkaan revanssin Suomen cupissa kärsitystä tappiosta PS Kemille, kun RoPS lähetti vierailijan kotimatkalle 8-0 (0-0) tulos mukanaan.

Ottelu pelattiin vielä melko arktisissa olosuhteissa ja katsojat saivatkin värjötellä ilman lämmintä juotavaa parituntisen Rovaniemen Keskuskentän katsomoissa. Ainoa asia, mikä keskiviikon ottelussa katsojia lämmitti, oli RoPS:n toisen puoliajan esitys. Tauolla harjoitusottelussa mentiin maalittomassa tasatilanteessa 0-0, mutta toisella puoliajalla kotijoukkue innostui tekemään peräti kahdeksan maalia, kun maaliverkkoa heilutti vuorollaan peräti kuusi eri pelaajaa. Seuraavassa ottelun maalit:

50min 1–0 Aleksandr Kokko
54min 2–0 Jose Manuel Rivera rp.
57min 3–0 Antti Peura
64min 4–0 Kokko
67min 5–0 Mika-Matti Maisonvaara
71min 6–0 Toni Vesala
80min 7–0 Vesala
83min 8–0 Santeri Kumpula

Seuraavan kerran RoPS pelaa jo tulevana lauantaina, jolloin se kohtaa kotikentällään oululaisen OPS:n. Harjoituspeli alkaa jo klo 12:00 ja tässä pelissä RoPS:n paidan pukee ensimmäistä kertaa päälleen keskiviikkona vielä katsomossa palellut Victor Turcios.