sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Alkukauden kärkipeli päättyi maalittomaan tasapeliin


Rovaniemen Palloseura jatkoi hyviä otteitaan pelaamalla tasan 0-0 (0-0) vierasottelussa PK-35:tä vastaan. RoPS onkin aloittanut kautensa kahdella voitolla ja tasapelillä ja Mikko Vilmunen on pitänyt oman maalinsa koskemattomana kaikissa kauden sarjaotteluissa.

Lauantain kärkikamppailu PK-35-RoPS ei tarjonnut 672 katsojalle kovinkaan monta maalipaikkaa, koska kentällä esiintyi kaksi hyvin puolustavaa joukkuetta. Vierailija Rovaniemen Palloseura oli saanut mukaansa Albin Granlundin, joka esiintyi hyvin pitkästä pelitauosta huolimatta. Myös Antti Peura pelasi hyvin toisena laitapakkina, vaikka koulutukseltaan Peura ei puolustaja olekaan.

Pelin parhaat paikat sai RoPS:n Jose Manuel Rivera, mutta hänen viimeistelyssään oli tällä kertaa toivomisen varaa. Kärjessä pelannut Aleksandr Kokko esiintyi niin ikään pirteästi, mutta joutui tulemaan vaihtoon ottelun 70. peliminuutilla. Hänen tilalleen kentälle tuli parista viime pelistä loukkaantumisen takia sivussa ollut Tuomas Tyystälä. Tämän vaihdon johdosta RoPS:n kärjessä ottelun loppuun pelasi Mika Lahtinen, joka ei kuitenkaan päässyt maalintekotilanteisiin. Näin ottelu päättyi maalittomaan 0-0 (0-0) tasapeliin.

Seuraavan kerran RoPS pelaa tulevana torstaina, jolloin se kohtaa kotikentällään FC KooTeePee:n. Ottelu alkaa poikkeuksellisesti jo klo 15:00.

Teksti: M.N.