tiistai 22. toukokuuta 2012

Lahtinen ratkaisi RoPS:lle

Rovaniemen Palloseura jatkoi voitokkaita otteluitaan maanantai-illan vieraspelissä, jossa se kohtasi 862 katsojan edessä oululaisen OPS:n. Ottelu päättyi rovaniemeläisten kannalta mukavaan 0-1 (0-1) vierasvoittoon.

Itse ottelu alkoi kuitenkin OPS:n painostuksella ja kotijoukkue onnistui rakentamaan pari hyvää maalintekopaikkaa, jotka RoPS:n maalivahti Mikko Vilmunen onnistui kuitenkin torjumaan. Tämän jälkeen ottelutapahtumat tasaantuivat ja vierailija RoPS pääsi peliin paremmin mukaan. Ottelun 38. peliminuutilla Rovaniemen Palloseura sai kulman oikealta, jota asettui antamaan joukkueen kapteeni Tuomo Könönen. "Tumen" antama kulma suuntautui aivan maalin etukulmalle, josta Mika Lahtinen puski pallon hallitusti maaliverkon perukoille. Näissä 0-1 vierasjohtolukemissa mentiin myös tauolle.

Toisella puoliajalla kummallakin joukkueella oli omat paikkansa maalintekoon, mutta esimerkiksi RoPS:n Jose Manuel Rivera epäonnistui hyvässä paikassa. Kun myös oululaisten ruuti oli märkää, päättyi peli Rovaniemen Palloseuran 0-1 (0-1) vierasvoittoon.

Ottelukooste katsottavissa seuraavan linkin kautta: OPS-RoPS

Seuraavan kerran RoPS pelaa tulevana lauantaina, jolloin se kohtaa kotikentällään HIFK:n klo 17:00 alkavassa ottelussa. Kaikki mukaan kannustamaan RoPS voittoon!