tiistai 5. helmikuuta 2013

Tomi Maanoja RoPS:n väreihin

Sanonta RoPS ei jätä ketään kylmäksi piti jälleen kerran paikkaansa, kun joukkue ilmoitti hankkineensa uudeksi maalivahdiksi Tomi Maanojan, joka korvaa sopimuksensa purkaneen Mikko Vilmusen. Vielä viime viikolla kukaan ei puhunut mahdollisesta maalivahdin vaihdoksesta ja Vilmusen jatkoa pidettiin selviönä joukkueessa.

Rovaniemen Palloseura ilmoitti kuitenkin yllättäen maanantaina tehneensä yksivuotisen sopimuksen maalivahti Tomi Maanojan kanssa, joka liittyy joukkueen rinkiin välittömästi. Samalla joukkue purki yhteisymmärryksessä Mikko Vilmusen kanssa voimassa olleen sopimuksen. RoPS haluaakin kiittää viime kauden yhtä joukkueen kantavaa voimaa ajastaan seuran väreissä.

26-vuotias Maanoja on nuoresta iästään huolimatta jo kokenut maalivahti, sillä hän on urallaan ehtinyt edustaa jo mm. Sandefjord:n, AIK:n ja FC Hongan värejä. Aiemmin hän on ollut myös alle 21-vuotiaiden maajoukkueen runkopelaajia, jonka uraa vaikea loukkaantuminen 2009 on kuitenkin hidastanut. Toivottavasti kausi 2013 antaakin nostetta sekä Maanojalle, että RoPS:lle.

Teksti: M.N.