keskiviikko 22. tammikuuta 2014

RoPS aloitti harjoituskauden leveällä voitolla

Boris oli heti tehokkaana
RoPS-paidassa.
Veikkausliigaan ja europeleihin valmistautuva RoPS pelasi tiistai-iltana kauden ensimmäisen harjoitusottelunsa, jossa vastaan asettui farmiseura FC Santa Claus AC. Paikallisvastustaja pysyi pienellä ja kapealla Ounashallin tekonurmella RoPS:n mukana ensimmäisen puoliajan ja johtikin ottelua tauolla Santeri Suvalan osumalla, mutta toisella puoliskolla Rovaniemen Palloseura näytti joukkueiden välisen tasoeron. Varsinkin Aleksandr Kokko (kuvassa) kolmella maalillaan ja Ville Saxman kahdella osumallaan tehtailivat tehoja ottelussa. Kuudes maali merkittiin Santan omaksi maaliksi.

Ottelu kääntyi RoPS:lle toisella puoliajalla, jonka aluksi RoPS:n käskyttäjä Juha Malinen teki peräti kahdeksan pelaajavaihtoa. Silloin tulikasteensa sinisessä paidassa saivat ensimmäistä kertaa mm. Jani Virtanen, Lassi Nurmos sekä Janne Saksela, jotka esiintyivätkin kentällä edukseen. Toki on muistettavaa, että kyseessä oli vasta kauden ensimmäinen harjoituspeli ja tarkempia analyysejä joukkueen pelistä ja pelaajien otteista ei yhden 90-minuuttisen pohjalta kannata vielä tehdä.

Seuraavan kerran RoPS pelaa jo tulevana lauantaina, jolloin Ounashallin tiiviiseen tunnelmaan harjoitusottelun vastustajaksi tulee tuttu Bodens BK Ruotsista. Ottelu alkaa hallilla klo 14:00 ja sisäänpääsy on ilmainen.